Síla vaší fantazie

Síla vaší fantazie 

Pokud byste byli uvěznění na deset let, jak byste přežili?

 Pokud máte pocit, že jste uvízli ve špatném manželství, ve špatné práci nebo nevedete život, jaký by jste chtěli, mohlo by se vám zdát, že jste nadobro "uvěznění". Stres a deprese mohou být nesnesitelné.

 Dokonce i čekání v dlouhé frontě, čekání v dopravních zácpách nebo nudné schůzky vám mohou připadat, jako "vězení".

 Štěstí, že máte duševní schopnosti zlepšit si svou náladu v jakékoliv situaci.

 "Představivost je dobrá věc, a není na tom nic špatného. Sněním může člověk převést je moc příjemnou existenci v něco snesitelného." L. Ron Hubbard

 Místo pocitu frustrace v dopravní zácpě si představujte vaši příští dovolenou. Zatímco ležíte v nemocnici na lůžku s tím, že hodiny nemáte co dělat, fantazírujte si o nakupování. Můžete strávit celý den ve vězeňské cele a představovat si den na pláži.

 Vaše fantazie snižuje váš stres a zlepšuje vaši náladu. Místo toho, abyste život protrpěli, užívejte si ho. Vy jste ti, kdo ovládají sny a ne že sny ovládají vás.

 Představivost je tak silná, že může učinit špatné životní podmínky snesitelné.

 "Představivost by mohla být klasifikována jako schopnost vytvářet nebo předpovídat budoucnost nebo vytvářet, měnit nebo zničit současnost či minulost." L. Ron Hubbard

 Způsoby, jak využít vaši fantazii:

§         Úspěšní podnikatelé si neustále představují, jak by mohli poskytnout lepší služby nebo jak by mohli vyrábět lepší produkt. Přetváří své sny o vylepšování v realitu.

§         Jako zaměstnanec užijte stejný způsob k zvýšení svého příjmu. Použijte svou fantazii a uvidíte, že vaše práce bude více oceňována. 

§         Použijte svou fantazii, aby jste se cítili šťastnější. Dívejte se sami na sebe jak se usmíváte a máte dobrý pocit. Zkuste to hned teď. Představte si, že se budete cítit šťastní a povzbuzení za 60 sekund.

§         Použijte svou fantazii k jakékoliv změně svého tělesného stavu. Tak například pokud jste nemocní, představujte si, že by se choroba pomalu rozplynula. Máte-li tlusté pozadí, které se vám nelíbí, představujte si, že se zmenšilo. Pokud se vám nelíbí vaše lysinka, představujte si, že máte plno vlasů.

Máte-li přání být menší nebo vyšší, použijte vaši představivost ke zvýšení nebo snížení své výšky.

Nebuďte překvapeni, pokud se vaše tělo trochu změní!

Tipy pro váš úspěch: „Co se stane s vašimi financemi v roce 2009?“

Jak jistě víte, nastala světová finanční krize. Došlo ke krachu na burze i na trhu s nemovitostmi. Podniky krachují. Za posledních dvacet šest let nepřišlo o práci tolik lidí jako v poslední době. A kdy skončí finanční zlé časy? Jednoduché.

„Peníze: myšlenka podpořena důvěrou.“

L. Ron Hubbard

Banky ztratily důvěru v mnoho lidí, kteří nemohou splácet půjčky. Banky nechtějí další půjčky sjednávat, jelikož nevědí, zda jim budou spláceny.

 Investoři ztratili důvěru v burzu. Mají obavy, že přijdou o peníze, a proto prodávají své akcie.

Mnoho zaměstnanců nemá jistou práci. Proto raději neutrácejí mnoho peněz, nepůjčují si, protože si nemohou být jisti, zda by byli schopni půjčku splatit.

Aby se ekonomika opět vzpamatovala, potřebují lidé získat důvěru.

Zaměstnanci potřebují mít jistotu, že nepřijdou o svou práci. Banky si musí být jisté, že jim lidé budou splácet půjčky. A podniky potřebují mít jistotu, že lidé budou kupovat jejich zboží a služby.

Pro to, abyste byli úspěšní, také potřebujete důvěru. Potřebujete vědět, že vaše budoucnost bude úspěšná.

Mnozí lidé nevědí, že jejich důvěra v budoucnost může být vytvořena pomocí jejich představivosti. 

Budoucnost

„Budoucnost je vytvoření představy budoucnosti a úsilí tuto představu proměnit ve skutečnost.“

                                                                                                                                  L. Ron Hubbard

Představujete-li si špatnou budoucnost, budete hledat způsoby, jak ji takovou i vytvořit. Když si budete představovat, že ztratíte práci, peníze nebo zdraví, pravděpodobně se to stane. Určitě na tom budete špatně.

Na druhou stranu, když si vytvoříte představu skvělé budoucnosti, taky najdete způsob, jak ji uskutečnit. Představujete si budoucnost, kde se finanční podmínky dramaticky zlepší. Vidíte, jak všichni uspějí.

Nahrazením negativní představy budoucnosti pozitivní představou získáte novou důvěru. Pokud máte důvěru, lidé kolem vás se také cítí jistě.

Doporučení

Krok 1: Vytvořte si představu toho, co v budoucnosti chcete. Úplně cokoliv chcete.

Možná se budete cítit v budoucnosti šťastnější a jistější. Možná uděláte více práce, vyděláte více peněz, pomůžete více lidem nebo se budete cítit zdravější než dříve.

Doufejme, že si také představíte svět bez chudoby, válek, duševních chorob, znečištění, kriminality a utrpení.

Když už si představíte svou budoucnost, všimněte si, jak se cítíte. Máte více důvěry? Pokud ne, pokračujte ve vytváření vzrušujících, skvělých představ, dokud ji nenabudete.

Krok 2: Začněte tuto představu uskutečňovat.

Co můžete v roce 2009 udělat pro to, aby se proměnila ve skutečnost? Co můžete udělat tento měsíc? Tento týden?

Co můžete udělat právě teď, co by změnilo alespoň malou část vaší představy ve skutečnost?

Udělejte to hned teď a vykročíte správným směrem.

Šťastný nový rok!